• Vad säger andra?

   

   

  gruppcoaching

  Ayah:

  "Utan överdrift d här var en av d bästa sakerna jag har gjort denna sommar. Du har varit generös med kunskap och uppskattar att du delade med dig av powerpointen. Det jag tar med förutom lite bättre självkännedom och en underbar relationscoach, är dina verktyg. Jag kommer framöver inshallah använda och planera med Time-management, ha relationsfaserna i åtanken, använda EFT-tekniken och drömma stort. OCH börja skriva i morgonboken, bara göra det hahah. Man investerar i sig själv med sommarprojektet. Anna delar med sig av kunskap som man inte får genom skolböckerna. Hennes grupp genomsyras av öppenhet, tillit och respekt, vilket leder till att man per automatik öppnar upp och dela med sig."

  Heena:

  "It has been amazing! It gave me some tools for what I need to do in the different things we went through. Like for example in terms of starting a new relation, we should get rid of emotional baggage and how. It has also given me a perspective of the things we went through as well as knowing that I am not alone in going through/struggling with things I go through.

  For me wednesdays became like a day we shared our experiences and it was sooo nice to see how the sisters in the group were open and felt safe in the group, so I really liked that we were a small group"

  Zana

  "Detta var givande på ett sätt som man inte kan beskriva med ord innan man upplevt det. En skön känsla av samhörighet, bekräftelse och gemenskap. Det har varit en plats att dela med sig, "en ge och ta upplevelse.” Man får med en god känsla med sig. En så kallad "good feeling"

  Tartil

  "Sommarprojektet har gett mig verktyg att underlätta vardagslivet för mig. Det har gett mig emotionellt och spirituellt stöd. Jag har fått insikt i hur jag ska förbättra mina relationer och bilda nya.

  Under projektets gång kommer du få träffa glada, omtänksamma och intelligenta individer som du kan öppna dig för och de kan göra detsamma inför dig."

  Khadija

  "Det har varit underbart att delta i sommarprojektet, det var upplyftande och mycket stöttande gemenskap. Mycket igenkänning. Jag fick lära mig mycket av Anna och deltagarna..."

 • Levande entreprenörsformulan

  Nora

  "Så tacksam för att jag deltog i starta eget kursen. Bara idag och endast i del 2 känns det som att jag går mot ett mål. Ett mål som för en vecka sen var otydligt och osynligt. Jag känner mig upprymd av att sitta och skriva min ideala kunds dagbok och ställa frågor till henne [ min anmärkning: kreativ övning för att få en tydlig bild av sin ideala kund och kunna göra mitt i prick marknadsföring]. hoppas innerligt att jag kan nå den fantastiska målgruppen som är ute och kämpar och sliter själen för att leva en dag på jobbet."

  "Du ska inte tveka en enda sekund över hur tydligt eller professionellt du har gjort de här materialen, för bara till exempel igår när jag satt 5 minuter och klickade in på videoklippet och du berättade hur man väljer färger och textstil och hur det påverkar egna känslor och hur mina kunder ska känna när de besöker mig, så jag bara: jaaa, såhär vill jag göra! Jag kunde se det framför mig.

   

  ...och viktigaste av allt att man ska dela med sig av sin egen historia, att det inte ska vara privat men det ändå ska vara den som man brinner för och att det är det som har varit gnistan i att man sett nya perspektiv. Jag igen: jaaa! Hela lektionen har jag fått insikter och idéer; det här är jag, det här ska jag skriva om.

   

  Kanske osammanhängande men jag har så många nya känslor och idéer. Jag har annat jobb idag och imorgon innan jag kan gå igenom arbetsbladen, men jag är så taggad och jag längtar så mycket...

   

  och det var så härligt när du sa såhära "brainstormen nu betyder inte att det är hugget i sten, utan man kan lägga till och ta bort och utveckla senare." Det var en lättnad och preciis så ska jag göra."

  Chro

  ”Det är inte bara företagsmindset, det är bästa personlighetsutvecklingen jag varit med om. Till och med min chef märkte av och sa: ’Det har hänt något här’.

   

  Kursen har hjälpt mig samla mina tankar och istället för att vara splittrad överallt har jag blivit lugn och vet att man kan göra stora saker, men att det behöver få ta tid, och jag har en bild hur jag ska göra...”

   

   

  "Det brinner i skallen på mig. Äntligen får min livserfarenhet möjlighet att ta form i text och som en affärsidé. Jag har alltid tyckt synd om allt som händer runt mig, går till spillo och inte dras nytta av. Meeen inte nu längre, efter denna kurs kommer allt tas tillvara på."

  All Posts
  ×