• Levande entreprenörsformulan™

  Ett program skapat för att göra verklighet av din kreativa dröm

  OBS. Dörren till kursen öppnas nu endast en gång per säsong. Stängd för nya medlemmar just nu.

  Levande entreprenörsformulan är ett program för kvinnor som vill få givande och relevanta kunskaper om entreprenörskap i raketfart och samtidigt helt i egen takt. Programmet består av:

   

  -Onlinekurs med 5 moduler av kunskaper om klarhet, profilering, marknadsföring, sälj mm, i form av videor och tillhörande arbetsblad att dyka in i för att omsätta kunskaperna till egna resultat.

   

  -Löpande kontakt med personlig coach som ger insiktsfull feedback, stöd och pepp.

   

  -Mastermind tillsammans med andra medlemmar som går programmet, där man lyfter en relevant fråga eller ett hinder i gruppen och lutar sig tillbaka medan de andra besvarar den utifrån sina kunskaper och erfarenheter.

   

  -Löpande råd kring återhämtning och energivård (det där ordet hittade jag på, men nån som behöver det?) för att hålla hela vägen, så att företagandet inte bara gynnar företaget i sig, utan livsstilen man värderar.

   

  Programmet genomsyras av professionella kunskaper och insikter blandat med lekfullhet och systerskap.

  Inga nya medlemmar släpps in just nu, men en gång i månaden skriver jag kärleksbrev till dig. Vill du ha dem?

 • Onlinekursens 5 moduler:

  1. Från storm till klarhet

  Vem är du? Vilka är dina styrkor och vad skulle du helst ägna din tid åt? Den här modulen lägger grunden och väcker utan tvekan din gnista.

  2. Din ideala kund

  Vem vill du helst ha med att göra med? :) Den som pratar med alla, pratar inte med någon. När du riktar in dig på en specifik målgrupp, blir du tydligare och träffar lättare mitt i prick med ditt budskap.

  3. Profilering

  Genom ett skapa ett unikt och tydligt märke med rätt färger och känsla når du fram till dina kunder och lyser klart bland allt brus därute.

  4. Money mindset

  Vi går igenom blockeringar du kan ha kring sälj och pengar, så att du ska tjäna på ditt företag.

  5. Marknadsföring

  Många ryggar tillbaka av marknadsföring. Du vill ju bara göra din grej och inte vara en sliskig reklamnisse. I den här delen lär jag dig älska marknadsföring genom att se på det med nya ögon och ger dig effektiva verktyg som gör dig till en mästare på området.

 • Nu kan du få första arbetsbladet ur onlinekursen som gåva

  Ladda ner direkt här:

 • Vad säger andra som går programmet?

  Nora

  "Så tacksam för att jag deltog i starta eget kursen. Bara idag och endast i del 2 känns det som att jag går mot ett mål. Ett mål som för en vecka sen var otydligt och osynligt. Jag känner mig upprymd av att sitta och skriva min ideala kunds dagbok och ställa frågor till henne [ min anmärkning: kreativ övning för att få en tydlig bild av sin ideala kund och kunna göra mitt i prick marknadsföring]. hoppas innerligt att jag kan nå den fantastiska målgruppen som är ute och kämpar och sliter själen för att leva en dag på jobbet."

  "Du ska inte tveka en enda sekund över hur tydligt eller professionellt du har gjort de här materialen, för bara till exempel igår när jag satt 5 minuter och klickade in på videoklippet och du berättade hur man väljer färger och textstil och hur det påverkar egna känslor och hur mina kunder ska känna när de besöker mig, så jag bara: jaaa, såhär vill jag göra! Jag kunde se det framför mig.

   

  ...och viktigaste av allt att man ska dela med sig av sin egen historia, att det inte ska vara privat men det ändå ska vara den som man brinner för och att det är det som har varit gnistan i att man sett nya perspektiv. Jag igen: jaaa! Hela lektionen har jag fått insikter och idéer; det här är jag, det här ska jag skriva om.

   

  Kanske osammanhängande men jag har så många nya känslor och idéer. Jag har annat jobb idag och imorgon innan jag kan gå igenom arbetsbladen, men jag är så taggad och jag längtar så mycket...

   

  och det var så härligt när du sa såhära "brainstormen nu betyder inte att det är hugget i sten, utan man kan lägga till och ta bort och utveckla senare." Det var en lättnad och preciis så ska jag göra."

  Chro

  ”Det är inte bara företagsmindset, det är bästa personlighetsutvecklingen jag varit med om. Till och med min chef märkte av och sa: ’Det har hänt något här’.

   

  Kursen har hjälpt mig samla mina tankar och istället för att vara splittrad överallt har jag blivit lugn och vet att man kan göra stora saker, men att det behöver få ta tid, och jag har en bild hur jag ska göra...”

   

   

  "Det brinner i skallen på mig. Äntligen får min livserfarenhet möjlighet att ta form i text och som en affärsidé. Jag har alltid tyckt synd om allt som händer runt mig, går till spillo och inte dras nytta av. Meeen inte nu längre, efter denna kurs kommer allt tas tillvara på."

  Sundus

   

  ”Tack verkligen för dina tydliga förklaringar, kärlek och ovärderliga stöd!

   

  Kan inte sätta i ord hur mycket din hjälp och pepp hitillis har betytt för mig och är bara i början av resan med dig, tusen tack!"

 • Boka din plats

  Levande entreprenörsformulan™
  Levande entreprenörsformulan™
  5,479.00


  -5 moduler, med arbetsblad för varje del plus
  -10 individuellt anpassade business coach samtal
  - Mastermind en gång i månaden med andra medlemmar
  Quantity
  Coming soon
  All Posts
  ×