Vilken superkraft har din historia gett dig?

Under många år bodde jag i ett hus med vacker trädgård, med lummiga fruktträd och en trädkoja. Gästerna avlöste varandra och nästan alltid fanns det barn som lekte och skrattade hos oss. Under dessa år var jag en underlig varelse med stort leende på utsidan och stor sorg på insidan. Ingen såg min sorg, utan tvärtom avundades folk vårt vackra hem och "tänka sig, att jag kunde se så ung ut med fem barn och alltid ordna så trevliga kalas."

Ikväll firade vi. Inte ett stort hejdundrande kalas som från den tiden. Vi var inte så många, och inte i ett stort hus med trädgård (och jag ser inte så ung ut längre heller - la ner rawfooden ;)). Jag log idag och mitt leende kom inifrån. Jag tycker så mycket om varenda person som var med idag.

Alla de år av sorg jag hade tidigare, har gett mig en superkraft. Jag ser när en människa ler stort och något inte står rätt till på insidan. Det är en sorts högkänslighet som gör att jag ofta inte klarar av sociala sammanhang, utan ordentlig återhämtning därefter. I sessioner träffar jag människor som inte alltid kan sätta ord på saker de vill berätta, men då förstår jag på ett annat plan vad vi behöver fokusera på för att lyfta personen i fråga. Min gard är borta och människor jag möter sänker direkt sin egen gard för de ser att jag är genuin.

Varför berättar jag det här? Jo, jag vill berätta för dig att din historia säkert har gett dig en superkraft också. Det kanske inte blev som du tänkt dig, och kanske du hade önskat en annan historia, men vart har livet fört dig fram till idag och vad tänker du göra av det?

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK