· Entreprenör,coach

Vem backar upp dig?

Jag tror att första fasen av ditt drömprojekt behöver skapas i din grotta. Bara några få personer som kan ditt språk från insidan och ut (inte ditt fasadspråk) kan vara en del av den processen. Om du börjar "dela" för snabbt, lansera sneak peaks och prata vitt och brett om det du bygger upp, så får ditt projekt inte samma liv. Snarare blir det då förvanskat och tappar sin genuinitet och kraft genom den ofrånkomliga filterkulturen av att passa så många som möjligt.

 

Vad vill du bygga upp? Oavsett vad det är så avsätt lite helig tid åt det varje dag eller varje vecka (regelbundet). Det är det som är skillnaden på ett pro och en amatör. Ett pro fortsätter framåt, även de dagar hon inte känner för det. Även när idéerna inte flödar, fortsätter hon framåt. Ibland med babysteg, ibland med stora kliv.

Håll fast vid ditt drömprojekt även om du inte är helt säker på vad slutresultatet blir. De flesta slutar, för de förväntar sig snabba resultat. Inget av värde kan skyndas fram och inget av värde kan passa alla. Vilka genuina personer har du omkring dig som du kan luta dig mot, när du behöver påminnas om att inte ge upp eller bistå med nya synvinklar när processen låst sig? Kan ni höras regelbundet och stämma av?

I levande entreprenörsformulan har vi nu en enkel grupp i telegram som heter 'Kreativa livbåten' just i detta syfte. För att inte tappa kontinuitet och inte tappa målet, behövs ett professionellt förhållningssätt. Och ett professionellt förhållningssätt behöver bestå av fler än en. Det är ditt drömprojekt, men du kommer inte kunna göra allt ensam. Lyft blicken. Vem skulle bli glad av att få bli ditt genuina bollplank? Kanske någon i din närhet du inte tänkt på?

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK