Paketera din expertis och driv din egen onlinekurs

(jag kan visa dig exakt hur)

Onlinekurser har aldrig varit så aktuella som just nu. Har du en expertis som andra kan lyftas av att lära sig? Tänk efter. Har du en expertis är det troligtvis en egenskap som du tycker är så enkel att alla redan kan. Klart du tycker att det är enkelt när du är så bra på det!

Något jag har lärt mig genom åren är att paketera kunskap på enklast möjliga sätt i kvalitativa onlinekurser. Det är något av det roligaste som finns (tycker jag dårå) och jag vet att det finns många som gärna vill starta något online baserat på sin passion/expertis/kalladetvadduvill.

Just nu håller jag på att sammanställa en serie där jag visar steg för steg hur du kan göra din onlinekurs, precis så som jag gjort mina. Håll utkik eller hojta till mig att du är intresserad så skickar jag min steg-för-steg guide till dig när den är klar :)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK