· coach,Entreprenör

Nya logotypen har ett gömt recept på framgång

Du vet när man gör en favoritkaka om och om igen. Man har lärt sig receptet utantill och för varje bakning lägger man till sina egna ändringar, så om man skulle gå tillbaka till receptet eller om någon frågar efter det är det inte längre samma kaka. Man har utvecklat något eget.

På samma sätt behövde jag stanna upp med Systerlyft. Göra ett djupdyk ner i originalrecepten jag byggt upp allt på och se vad min kaka som jag tycker så mycket om, har blivit.

Jag kom fram till att för varje person jag möter och lyfter, oavsett vem det är, oavsett drömmar och mål använder jag 5 ingredienser i kakan som hjälper henne till framgång.

1. Plan

Från en diffus önskan om något abstrakt, kommer vi först fram till vad du vill specifikt och varför du vill det. Låter enkelt, men så många kämpar sig bara genom livet utan att veta vad de vill och varför. Ditt vad är lockbetet och ditt varför är bensinen som driver dig framåt. Därefter lägger vi upp en plan och ser till att du är på väg.

2. Självkänsla

Vi undersöker dina blockeringar, ofta i form av inre kritikern och vi ser till att du hör den för vad den är och inte låter den stå i din väg.

3. Stöd

Ensam är inte stark. Jag själv hade kastat in handduken i mitt företag för längesen, om jag inte haft stöd på vägen. Människor som tror på mig och hejar på mig. Jag tror på dig och vill gärna heja på dig. Inne i kursen 'Systrar startar eget' har vi varje månad gruppcoaching och min tanke är att det ska vara en grupp där vi lyfter varandra.

4. Kreativ ventil

En dröm eller ett mål man är på väg mot sätter gärna spinn i huvudet, men vi behöver träna oss på att släppa allt ibland. Vi hittar kreativa ventiler som passar dig bäst och som hjälper dig stanna upp för återhämtning, befinna dig helt i nuet och samtidigt hålla liv i din kreativitet.

5. Kunskap

Egenföretagande och personlig styrka är ämnen som jag prioriterat i min kunskapsbank och kan dela med mig av.

Jag sparade receptet i form av en ny logga, och använder den som lite av en checklista i mina uppdrag. Varje ingrediens behövs i kakan som jag kommit att älska och som lyfter människor jag får äran att lära känna.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK