· coach,Entreprenör,självkänsla

Jag skriver hellre böcker (så här ser nya boken ut)

Min business coach övertygade mig om att enda sättet att få ett företag i rullning är att synas, synas och synas. Överallt i sociala medier. Särskilt på video.

Men...

När jag bara dumpade sociala medier helt, började min kreativitet flöda. Jag är i mitt rätta element (vid köksbordet med en trave böcker, en tom tekanna och en full kaffekopp). Hela poängen med att vara coach är att uppmuntra och vägleda människor att uppnå framgång inom det specifika område som är viktigt för just den specifika person man jobbar med för stunden, och på ett sätt som är helt i synk med vem personen i fråga är. Visst behöver man gå utanför sin comfort zon, men ändå - i synk med vem man är.

Jag jobbar själv som coach (idag endast genom våra program), och jag måste hela tiden vara uppmärksam på att jag inte lägger över det som råkar vara i synk med mig, på personen jag jobbar med för stunden. Det blir så fel annars. Hur tänkte min business coach här dårå? undrar jag nu: Att sitta och babbla i live videos på sociala medier är inte min grej - klart det finns ett annat sätt att göra då. Jag skriver hellre böcker och pratar gärna i video när jag vet vem jag pratar med.

Det som du drömmer om att ägna dig åt, kan man ofta göra på flera sätt. Säkert på ett sätt som passar dig. Så var inte så snabb med att låta någon övertyga dig om något annat.

Och förresten, visste du att jag jobbade som relationscoach ett tag? Jag la ner det rätt snabbt eftersom jag inte trivdes i den rollen, men mina klienter vittnade om positiv förändring i deras liv, så vet du vad? Det blidde en liten bok:

Den kommer finnas inne i medlemssidan i nya programmet 'Avtryck' som lanseras i januari.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK