Jag är inte din Psykolog

Men jag finns här för att lyfta dig. Din livs historia ligger absolut i mitt intresse, för jag är intresserad av dig som person. Men min roll är inte att lyssna på den om och om igen. Tillsammans kanske vi skriver om den med nytt perspektiv. Sen blickar vi först här och nu, sen framåt

Jag finns här för att hjälpa dig förbi gamla handlingsmönster och destruktiva tankemönster som, ifall de lämnas som de är, kan dränera din energi och ditt driv framåt. Som systerlyftare:

  • hjälper jag dig drömma stort, bredda dina horisonter och tanka kraft att nå dit.
  • utmanar jag dig att se din sanna potential
  • peppar dig att förbli engagerad i det du vill på riktigt
  • hjälper jag dig att vinna över begränsande självuppfattningar och överväldigande känslor

Uppenbarligen är detta inte något man fixar över ett möte eller två, därför fungerar tjänsten nu som ett abbonnemang som du skriver upp dig på månadsvis och som du under den tider använder hur mycket du vill. Jag är så entusiastisk för detta nya system och håller även på att bygga upp ett bibliotek med böcker som jag ofta rekommenderar mina klienter att läsa.

Första telefonsamtalet är som vanligt gratis, så att du kan känna av ifall det här är något för dig. Detta nya upplägg betyder även att jag kommer ge några klienter mitt fulla fokus åt gången, och inte släppa in fler än 7 personer åt gånger.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK