· Entreprenör,glädje,coach

Hur ska du skapa något medan du blir uppäten?

Tillvaron utan sociala medier är fantastisk. Jag är inne i egna bokprojekt och många timmar går åt skrivande och illustrerande just nu. Övriga stunder fylls av alltmer förundran inför bland annat människorna i min omgivning, fåglar som flyger högt och moln som drar förbi. Kan inte minnas någon period av livet då jag trivts så bra med tillvaron. Alhamdulillah! ( = All tack till Gud)

Samtidigt pumpas hatpropaganda ut på alla håll och kanter i världen just nu, och det verkar inte se jätte ljust ut. Blir det bättre av att man suger åt sig allt det där i rädslan av att missa något? Nej, jag vill verkligen uppmuntra dig, du som har kreativa drömmar och projekt du egentligen vill ägna dig åt, att inte låta dig ätas upp av det fulspelet. Och har du inte sett filmen "the social dilemma" än, så se den! Kunskapen därifrån var droppen som fick mig att lämna sociala medier helt.

Två tips för din smartphone

Här har jag skaffat en ny smartphone, med ny email, som inte används :) och endast familjen har numret till den. Två tips i smartphonen som gagnar istället för att äta upp:

Webbläsaren ecosia

Byt ut din nuvarande sökmotor mot ecosia som utöver att inte spara din data, använder sin vinst för att plantera nya träd. I skrivande stund har ecosia planterat 113 403 898 träd.

Lyssna på...

I detta poddavsnitt pratar Seth Godin (en av mina favoritlärare i marknadsföring) om kreativitet och jag är säker på att det samtalet kommer få fart på ditt skapande.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK