Ett nytt kapitel

As salamu aleykum systrar!

Sundus heter jag, er syster från göteborg som i skrivande stund inte finner orden som kan rättvis beskriva den enorma tacksamheten som jag känner inombords. Allahu akbar, wow...det här hände precis. Jag har fått den stora äran att driva EssensLC!

Vad ska jag skriva?! Det hela är helt otroligt. Vill börja med att tacka Anna så djupt för hennes sköna introducering i senaste inlägget och hennes förtroende för mig, hennes ovärderliga och mångfaldiga stöd till mig bakom kulisserna som både en äldre syster (dock Inte biologisk relaterade, det var inte ödet), en coach, och en vän. All tacksamhet tillhör Allah som möjliggjorde allting!

Överflödar med tacksamhet!

Det är en helt ny kapitel för EssensLC men inte i en ny bok :)

Ser så mycket fram emot vad framtiden håller.

Må Allah alltid hålla dig på god väg!

 

Sundus

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK