En dag åt att bara glo

Vad är det med att ha eget företag som kickar igång hela maskineriet inombords? Det bubblar och sprakar och idéer sprudlar. Är det så för alla, eller är det en personlighetsgrej? Ibland tänker jag att alla människor borde prova på att ha eget företag någon gång i livet. Inte vilket företag som helst givetvis; utan ett som är grundat på personens unika essens och styrka.

Vilken gåva att få ägna sig åt något man älskar och som är helt i synk med vem man är som person. Efter 'systrar startar eget's uppstart tänker jag alltmer i de banorna. Igår hade vi zoom möte med några deltagare. Flera dök inte upp och vi blev en liten intim grupp. Gnistorna som sprakade hos varje deltagare ger mer liv åt mig också, och det är väl mest det jag ville säga idag. Att jag är så glad, utan att hymla med att man är ett vrak emellanåt, som inte orkar göra annat än att sitta och glo hela dagen.

Min resa som egenföretagare började med raw food, sen hemmagjord hudvård, sen livscoaching och nu börjar coachningen alltmer betyda att lyfta systrar, genom att utifrån deras unika styrkor, starta sina egna företag. Kan vi inte ta och bara känna lite storhetsvansinne idag? Vi sitter och bara glor lite idag och funderar på hur vi ska utforma våra imperium som ska göra den här världen lite bättre.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK