· Entreprenör,coach,chillpreneurstips

Bara om du älskar vad du gör, uppstår ringar på vattnet

Jag spelade just in en spontan välkomsthälsning och presentation till nya kanalen på telegram (en app där jag kommer dela videor och audiofiler kring mindset, strategi och välmående för soloprenörer, eller bara kreativa själar för all del). När jag lyssnade på den efteråt tänkte jag, "oj, det där handlade ju bara om mig, vad jag gör och varför jag älskar det. Det ska ju handla om mottagaren!" Men sen slog det mig att, ibland kan det faktiskt vara bra att utgå ifrån sig själv.

Nån mer som mår lite svagt illa av entreprenörer som nästan lite martyriskt hela tiden säger att deras livsuppdrag är att hjälpa andra?

Seriöst, i ett företag är det en fantastiskt följd att man faktiskt hjälper andra, MEN bara om man organiserar och grundar det hela så att man älskar det själv. Ingen vill ha hjälp från utslitna martyrer (om man inte är i nöd), men däremot om du lever som du lär, älskar det du gör och mår bra av det själv - det är det som ger ringar på vattnet. Det är det som väcker din tribes hjärtan till; "ja precis, är det där möjligt? Nu pratar du mitt språk. Visa mig hur jag också kan leva min dröm!"

Så, jag lät välkomstmeddelandet vara kvar. Vill du följa min kanal på telegram? Hojta.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK